Luova kirjoittaminen
 
 


Minä olen parasta tuttavuutta
(Itsensä kehumispuhe)

Marjut Jokinen


Monesti olen pysähtynyt peilin eteen ja katsonut itseäni. Miten onkaan Luoja loihtinut täydellisen luomuksen, jättämättä mitään yksityiskohtia pois tai antamatta jotakin liikaa tähän upeaan olemukseen. Olen täydellinen.

Usein olen tuntenut ja aistinut sen, miten miesten silmät liimaantuvat varteni saloihin tai kasvojeni herttaisuuteen. Voi niitä satoja suita, jotka ovat janoten hukkuneet huulieni pehmeisiin kaariin. Silmieni sininen meri seireenien laulun tavoin on kutsunut purjehtijoita tyyneydellään ja sillä matkalla he eivät ole päässeet kahleistaan irti.

Tämä jumalainen olemus ja kuningatarmainen ryhti ovat silmiä hivelevää kauneutta. Lehtien ja mallitoimistojen aneluita mietin tarkkaan, sillä jo nyt komeilen lehtien kansissa ja lööpeissä kuukausittain. Mallitoimistot tappelevat siitä kuka saa minut edustamaan omaa toimistoaan. Nimeni voimalla nousisi pienikin toimisto tuottavaksi ja kansainväliseksi yritykseksi.

Upean ulkokuoreni lisäksi olen perinyt luonteen hienouden, älykkyyden, herttaisuuden ja jalon aitouden. Elämä on helppoa ja toiveet täyttyvät, kun ovet avautuvat kuin itsestään. Olen syntynyt kultalusikka suussa ja valitsen miten hyvänsä omaksi parhaaksi, kaikki järjestyy.

Minusta mies saisi loistavan, osaavan vaimon – niin täydellisen ja älykkään, että synnyttäisin vain kauniita lapsia ja menestyviä ihmisen taimia. Olen hyvin arvokas ja vaikeasti tavoiteltava. Vaikka saavuttamaton, minua kannattaa tavoitella.

Kerron vielä jotakin, mitä et kenties vielä tiedä. Olen saanut kauniin, soinnillisen äänen ansiosta laulaa suurilla estradeilla ja kehräävä ääneni nukuttaisi sinut hellään, pehmeään uneen. Minua kannattaa etsiä, sillä olen täyden kympin nainen ja minussa on kaikki osunut kohdalleen. Edustan naiskauneutta parhaimmillaan ja olen täydellisyyden perikuva.


   

Sivuston ylläpitolaskuri

© Kaikki materiaali sivuilla on tekijänoikeuslain suojaamaa